Tantum Warmte

Tantum Warmte is een serie gezondheidsproducten, die helpen bij stijve en vastzittende spieren.

Wat doet Tantum Warmte?

Het smeren van Tantum Warmte lotion zorgt voor een weldadige warmte sensatie. Tantum Warmte verwarmt de spieren, waardoor deze ontspannen. De doorbloeding wordt bevorderd en afvalstoffen worden afgevoerd. Ontspant stijve en vastzittende spieren en je kunt soepel bewegen!

Voor wie is Tantum Warmte?

Iedereen heeft weleens te lang in een verkeerde houding gezeten of te lang een bepaalde beweging gemaakt. Hierdoor kun je te maken krijgen met een stijve nek, rug of schouders die vastzitten. Dit komt veel voor bij mensen met een kantoorbaan, die vaak hele dagen achter de computer zitten. Tantum Warmte helpt bij stijve of vastzittende spieren en kan op elk gewenst moment gebruikt worden, zelfs op het werk!

Wanneer gebruik ik Tantum Warmte?

Tantum Warmte is speciaal ontwikkeld om op elk gewenst moment gebruikt te kunnen worden. Het heeft een neutrale geur en kan dus gewoon overdag bijvoorbeeld op het werk gebruikt worden. Tantum Warmte is een prettige lotion die gemakkelijk uitsmeerbaar is en snel intrekt.

  • Als je 's ochtends wakker wordt en merkt dat je spieren stijf voelen.
  • Als je op je werk of na een lange dag merkt dat het vastzit. Handig: neem de tube mee in je tas!
  • Na het sporten (gebruik Tantum Warmte nooit voor, maar altijd na het douchen. De warmte elementen uit de lotion in combinatie met warm water kunnen de warmte sensatie versterken, waardoor het té warm kan worden).

Pas op: was na het gebruik van Tantum Warmte altijd goed je handen en zorg dat het product niet in je ogen komt!

Wat is het verschil tussen Tantum Warmte en Tantum Warmte Extra Warm?

Als je Tantum Warmte voor het eerst gebruikt, kun je het beste met Tantum Warmte beginnen. Als je deze niet warm genoeg vindt worden, kun je Tantum Warmte Extra Warm proberen voor een nog intensere warmte sensatie. Het verschilt per huidtype hoe warm de lotion wordt. Voor de één is Tantum Warmte al warm genoeg, terwijl de ander behoefte heeft aan meer warmte. Je kunt ook, na het aanbrengen van de lotion, de huid afdekken met een kledingstuk of badjas. Dan wordt de warmte afgifte van de lotion in de huid versterkt.

Wat doe ik als Tantum Warmte lotion te warm wordt?

Bij gebruik van Tantum Warmte kan de huid rood worden en wat geprikkeld aanvoelen. Dit is normaal en zal vanzelf wegtrekken. Als je vindt dat Tantum Warmte lotion te warm wordt, of de warmte te lang aanhoudt, kun je een vettige créme of een product dat alcohol bevat (zoals een handgel) over de lotion heen smeren. De warmte zal na enige tijd verdwijnen.

Waar is Tantum Warmte te koop?

Tantum Warmte is te koop bij:

Kruidvat
Trekpleister
Etos
DA
Uw Eigen Drogist
DIO
De Drogist
Rezo
Dirx
Crest

< terug naar beginpagina
Tips om op je werk in beweging te blijven